12 Μαΐου 2011

Το διαδίκτυο και οι συνέπειές του, το θέμα των πανελλαδικών

Στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας διαγωνίζονται οι υποψήφιοι για την τριτοβάθμια εκπαίδευση
Το διαδίκτυο και οι συνέπειές του, το θέμα των πανελλαδικών

1Share
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος



Με το μάθημα της Νεοελληνικής  Γλώσσας  και θέμα στο κλίμα «των ημερών» ξεκίνησαν σήμερα το πρωί οι πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στα Ιδρύματα της ανώτατης εκπαίδευσης. Τα θέμα  που επέλεξαν για την έκθεση και την πρεμιέρα των πανελλαδικών εξετάσεων τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων αφορά το Διαδίκτυο, την χρήση του σχολείο, την θετική και την αρνητική του πλευρά.
«Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες  καλή επιτυχία και αποτελέσματα αντάξια των προσδοκιών και της προσπάθειάς τους» δήλωσε πριν από λίγο η υπουργός Παιδείας κυρία Αννα Διαμαντοπούλου. «Έχετε φτάσει με μεγάλο κόπο ως εδώ, αλλά δεν θα κριθεί η ζωή σας από μία στιγμή.  Η νέα πορεία που ξεκινάτε θα είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες για όλους» συνέχισε.
«Θα ήθελα, για ακόμα μία χρονιά, να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτικούς σε όλη τη χώρα, που στηρίζουν τα παιδιά σε αυτή την προσπάθειά τους, καθώς και όλους τους διοικητικούς υπαλλήλους του υπουργείου, που εργάζονται για την καλή οργάνωση των εξετάσεων» κατέληξε η υπουργός  Παιδείας.
πηγή:http://www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου